Cine suntem

Inca din anul 2007 oferim servicii de web design la care am adaugat ulterior serviciile de promovare online ajungand in scurt timp agentie certificata Google Partner.
Experienta dobandita in tot acest timp este dublata de cunostinte solide in dezvoltarea de: aplicatii web, magazine online, implementare si optimizare campanii publicitare: Google Ads, Facebook Ads, Google Shopping, LinkedIn Ads, Tiktok Ads, Bing Ads, toate acestea bazate pe un proces continuu de invatare/specializare si adaptare la noile tendinte.

Noi nu doar “incercam sa oferim solutii eficiente”, noi chiar oferim solutiile eficiente si profitabile businessului clientului nostru si asta pentru ca ne dedicam in totalitate proiectului pe care-l derulam: ascultam, evaluam, cream, concepem, propunem, dezvoltam, optimizam, realizam strategia de marketing online astfel incat rezultatul muncii noastre sa aduca afacerii Dvs. beneficiile asteptate.
Solutiile pe care le oferim clientilor nostri sunt intodeauna scalabile si adaptate bugetului disponibil precum si nevoilor de moment/de viitor.
Disponibilitatea noastra ori de cate ori este nevoie ne recomanda; intotdeauna solicitarile clientilor nostri in a-i consilia in diverse probleme legate sau conexe domeniului in care activam au fost si sunt solutionate in cel mai scurt timp.

Experienta in piata de telecomunicatii si transfer date ne recomanda in plus pentru proiecte complexe.

Despre noi 1Despre noi 2

Calitatea muncii noastre, consecventa, eficienta serviciilor si solutiilor oferite au fost o parte dintre ambasadorii care ne-au ajutat sa incheiem colaborari solide cu clientii nostri care ne recomanda si pot da oricand referinte despre noi.

CA o recunoastere a muncii si calitatii serviciilor livrate clientilor, am fost listati si pe DesignRush – a leading B2B Marketplace that has ranked companies such as SmartSites, BLVD, SMBP, RNO1 and many more.

Despre noi 3

Ai un proiect? Hai sa discutam!

+4 0744-782822

Ai un proiect? Hai sa discutam!