Campanii de promovare online

Mai jos veti gasi cele mai cunoscute platforme pentru promovare online. Cele mai bune metode de promovre online folosesc imbinarea si utilizarea sinergica a mai multor platforme. Folosind tehnici de promovare online potrivite putem ajunge la rezultatele dorite.

PROMOVARE ONLINE

Beneficii ale unei strategii de promovare online

GARANTAM

afisarea in primele locuri prin instrumente de promovare online adecvate ce raspund la cautarile utilizatorilor dupa cuvinte cheie targetate(trafic calificat si clickuri de calitate). Toata aceasta strategie de promovare online se realizeaza dupa analizarea atenta a tuturor parametrilor pentru setarea unei campanii eficiente.

VIZIBILITATE IMEDIATA

Ne focusam pe setarea corecta si completa a campaniei si din momentul in care lansam Campania Ads, anunțul tau publicitar se va afisa pe prima pagina de rezultate Google in sectiunea de linkuri sponsorizate.

TRANSPARENTA

Rezultate masurabile prin statistici clare asupra performantei campaniilor de promovare online. Vei primi rapoarte si statistici detaliate care expun pe larg eficienta reclamei tale.

CONTROL

Controlezi afisarea anuntului tau prin alegerea zonei(destinatia geografica- tara, orase, sate, cartiere, etc), a intervalului orar (palierele orare la care stiti ca aveti maxima eficienta) si cui sa se adreseze anuntul tau.

SIGURANTA PPC

Promovarea Google Ads PPC(pay per click) este metoda prin care platesti doar atunci cand utilizatorul face click pe anuntul tau, NU cand anuntul este doar afisat pe pagina Google ca rezultat al unei cautari. Cheltuiesti atat cat doresti! Decizi bugetul pe care-l vei cheltui lunar si nu vei fi taxat niciodata peste suma respectiva.

COSTURI

Costurile lunare pentru promovare online afacere sunt compuse din:
Buget campanie(suma alocata pentru clickuri)-facturat de catre Google/Facebook si care se plateste catre Google/Facebook
Taxa management – suma facturata de agentie si platibila catre aceasta.
Promovare online 1

Cu serviciile de promovare PPC(Pay-per-Click) prin Google Ads iti garantam o prezenta online relevanta in limitele bugetului, ce va determina trafic de calitate pe site, cresterea vanzarilor, a leadurilor, conectarea permanenta cu clientii potentiali, retargetare si vizibilitatea brandului.
Vom seta campanii adaptate pe specificul si nevoile afacerii tale, le vom imbunatati si monitoriza permanent pentru eficienta lor maxima si obtinerea rezultatelor care conteaza pentru afacerea ta.

Promovare online 2

Google Merchant Center este un instrument esențial pentru companiile care doresc servicii de promovare online pentru a-si extinde prezența online și si stimularea vanzarilor. În primul rând, e permite să încărcam și să menținem informații complete despre produse, inclusiv imagini și prețuri, asigurându-ne că produsele sunt afișate în mod eficient in sectiunea Google Shopping. În al doilea rând, îmbunătățește vizibilitatea produsului pe Google Shopping, crescând șansele ca produsele dumneavoastră să fie descoperite de potențialii clienți În plus, Google Merchant Center oferă statistici și analize avansate de performanță, ajutându-ne să urmărim eficacitatea eforturilor de publicitate și să luam decizii bazate pe date pentru a vă optimiza campaniile. În cele din urmă, poate crește în mod semnificativ gradul de cunoaștere a mărcii, poate promova produse și poate crește traficul pe site, toate acestea putând contribui la venituri mai mari pentru afacerea dvs.

Promovare online 3

Atingem obiectivele de marketing pe care ti le-ai propus, pe platforme Meta precum Facebook, Instagram si Messenger. Te facem vizibil pe platformele de Social Media cu resursele si instrumentele potrivite astfel incat obiective precum: cresterea vizibilitatii marcii, generearea de clienti potentiali calificati, promovarea aplicatiei, cresterea vanzarilor, noi interactiuni sa fie atinse functionand pe orice dispozitiv, oriunde este posibil printr-o campanie de promovare online de succes.

Promovare online 4

Folosirea reclamelor Instagram poate aduce beneficii semnificative companiilor care doresc să-și sporească prezența online. În primul rând, baza de utilizatori ai Instagram depășește 1 miliard, oferind un public vast pentru a-ți prezenta marca și a interacționa cu potențialii clienți. În al doilea rând, reclamele Instagram vă permit să spuneți povestea mărcii dvs. și să promovați produse prin imagini și videoclipuri captivante vizual, făcându-l ideal pentru campanii creative de marketing. În plus, platforma oferă rate mai mari de implicare și o rentabilitate puternică a cheltuielilor publicitare, ceea ce o face o alegere rentabilă pentru eforturile de publicitate. În cele din urmă, reclamele Instagram sunt versatile, oferindu-ne o modalitate simplă dar eficienta de a proiecta și implementa campanii de publicitate eficiente, fără caracteristici complexe.

Promovare online 5

Utilizarea Bing Ads poate fi o mișcare strategică pentru companiile care doresc să-și extindă prezența online. În primul rând, Bing Ads are adesea un cost-pe-clic mai mic în comparație cu alte platforme de publicitate, ceea ce o face o alegere rentabilă pentru a ajunge la un public mai larg, păstrând în același timp bugetul in limite rezonabile. În al doilea rând, Bing Ads oferă acces la o categorie demografică unică, inclusiv un număr semnificativ de utilizatori care ar putea să nu fie accesibili prin alte motoare de căutare, putând accesa o piață neexploatată. În cele din urmă, platforma oferă instrumente valoroase de analiză și raportare pentru a ne ajuta să urmărim performanța campaniei și să facem optimizări bazate pe date, asigurându-ne că profitam la maximum de eforturile de publicitate.

Promovare online 6

Reclamele Promovare online pot fi un instrument puternic pentru a ajunge la un public foarte țintit și influent de profesioniști. Folosind reclamele LinkedIn, puteți accesa cea mai mare comunitate de profesioniști activi și influenți din lume, ceea ce o face o platformă ideală de promovare online, marketing B2B și generarea de clienți potențiali. Aceste reclame vă permit să vă prezentați produsele sau serviciile unui anumit public pe baza unor factori precum titlul postului, industria și dimensiunea companiei, asigurându-vă că mesajul dvs. ajunge la oamenii potriviți. Într-o lume în care rețelele și relațiile profesionale sunt esențiale, reclamele LinkedIn vă pot ajuta să faceți conexiuni semnificative și să creșteți acoperirea și influența afacerii dvs.

Promovare online 7

Utilizarea reclamelor YouTube poate schimba jocul pentru companiile care doresc să-și extindă prezența online. În primul rând, YouTube are o bază extinsă și diversă de utilizatori, cu peste 2 miliarde de utilizatori conectați lunar, oferind o acoperire incredibilă pentru mesajul mărcii dvs. În al doilea rând, publicitatea pe YouTube este rentabilă, permițându-vă să ajungeți la publicul țintă fără a pierde bani. În plus, opțiunile de publicitate foarte bine direcționate ale platformei vă permit să vă conectați cu publicul dvs. specific, asigurându-vă că mesajul dvs. ajunge la cei mai probabil să interacționeze cu acesta. În cele din urmă, reclamele YouTube oferă formate video versatile, permițându-vă să transmiteți povestea mărcii dvs. în mod creativ și interactiv, stimulând o conexiune mai profundă cu spectatorii și potențialii clienți.

Promovare online 8

Utilizarea reclamelor TikTok poate fi o strategie extrem de eficientă pentru companiile care doresc să interacționeze cu un public masiv și divers. În primul rând, TikTok se mândrește cu peste un miliard de utilizatori activi lunar în întreaga lume, oferind o acoperire imensă pentru mesajul și produsele mărcii dvs. În plus, algoritmul TikTok este conceput pentru a afișa reclamele tale utilizatorilor cu cea mai mare probabilitate de a interacționa cu ei, maximizând impactul anunțului și rentabilitatea investiției. În cele din urmă, baza de utilizatori TikTok include o gamă largă de grupuri de vârstă, ceea ce îl face potrivit pentru companiile care vizează atât categoriile demografice mai tinere, cât și cele mai în vârstă, asigurând o acoperire largă a pieței.

Cauti metode de promovare online eficiente? Haide sa discutam!

+4 0744-782822

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Serviciile noastre de promovare online

sunt dedicate businessului tau si modului tau de lucru.

Urmarim cresterea profitabilitatii prin

exploatarea tuturor oportunitatilor oferite de prezenta online.

Vizam cresterea randamentului

investitiei in publicitate actionand ca un broker in interesul tau.

Specialist Promovare Online

dedicat proiectului tau pentru eficienta maxima in promovare website.

Avem experienta relevanta in

gestionarea de Campanii Googel Ads/ Facebook Ads avand in portofoliu un numar mare de business-uri din domenii variate.

Analizam si raportam performanta

campaniei de promovare online.
Promovare online